Menu

 Студенти нашого факультету, які навчаються за напрямами підготовки «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології та інженерія», радо зустрічають початок теплого періоду року. Адже згідно програми навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», лектором якої є доцент кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу Андрій Володимирович Гавриш, передбачено заняття на тему: «Технологія приготування національних страв з м’яса на відкритому вогні». Завдяки гарній погоді та актуальній темі, лабораторні заняття зазвичай проводять на території внутрішнього подвір’я університету, і цього року така традиція не стала виключенням.

Студенти під керівництвом доцентів Андрія Володимировича Гавриша, Наталії Петрівни Бондар і Оксани Володимирівни Арпуль з завзятістю підійшли до приготування таких страв, як: люля-кебаб, овочевий гратен, стейк «Рібай», мцваді (грузинський шашлик), м’ясо по-ангуськи.

Кожна бригада виконала поставлене завдання на відмінно, що було оцінено на дегустації страв наприкінці занять. Студенти не лише більш детально ознайомилися з технологією та секретами майстерності приготування страв, а й обмінялися власним досвідом та рецептурами.

Отож, до травневих свят готові!