Menu

Викладач кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу, доцент Тетяна Анатоліївна Сильчук організувала майстер-клас зі складання серветок для учнів гімназії № 59 ім. О. М. Бойченкам. Києва. Допомагали викладачу студенти-першокурсники, майбутні фахівці готельно-ресторанної справи.

Школярі з ентузіазмом опановували такі способи складання серветок, як лілія, королівська мантія, свічка, тіара. Під час майстер-класу Тетяна Сильчук розповіла учням про умови вступу до нашого університету, напрями та спеціальності підготовки, а також про насичене подіями, динамічне і яскраве життя студентства факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Майбутні абітурієнти оволоділи навиками складання серветок, що є важливим елементом тематичного оформлення столу у закладах ресторанного господарства, а також може стати креативним доповненням святкового столу, за яким збираються рідні та близькі.