Menu

На он-лайн лекцію з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» до здобувачів вищої освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно- ресторанна справа» завітав Андрій Собін, керуючий закладом ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду».

Тема заняття була присвячена безалкогольним напоям, зокрема особливостям виробництва чаю та кави.

Лектор дисципліни, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Сергіївна Пушка розповіла про класифікацію напоїв, особливості виробництва та подавання, а гість – доповнив теоретичну частину практичними кейсами. Про способи приготування кави, принцип роботи кавоварок, ступені обсмажування та помелу від фахівця-практика – нашим здобувачам вищої освіти.

Дякуємо панові Андрію за цікаву розповідь та можливість побувати хоча б он-лайн у закладі ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду»!