Викладач кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу організувала виїзний круглий стіл на підприємстві харчової промисловості.
Викладачі кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу пройшли курс занять науково-методичного семінару «Використання графічного редакторуCorelDrawдля роботи з векторною графікою».
Підведено підсумки конкурсу на кращу патріотичну стінгазету «Єдина країна».
Викладач кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу організувала екскурсію для київських школярів.
21 травня студенти та викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу презентували чергове яскраве дійство – III кулінарний конкурс.
На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся ІІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Виробництво харчової продукції».